2007 m. rugsėjo 3 d.

Dar vienas titulas

Praėjusį savaitgalį iškovotas dar vienas titulas, papildęs 'barakos' trofėjų sąrašą - Lietuvos Buriavimo Čempionate olimpinėje katamaranų "Tornado" klasėje užimta I - oji vieta. Kadangi tuo pačiu metu vyko ir tradicinė, jau XX - oji Platelių regata, tapome ir jos nugalėtojais.
Oro sąlygos buvo tikrai neblogos, tačiau atšiaurios - 13 - 15 laipsnių šilumos, gana vėjuota (vėjas iki 15 - 17 m/s), lijo lietus. Nepaisant smulkių laivo lūžimų gautas adrenalino kiekis kompensavo visus patirtus nemalonumus, tokių paskraidymų dažnai patirti tikrai nepavyksta.
Antrą ir trečią vietas užėmė Nacra18 katamaranai, savo internetiniame puslapyje skelbę, kad yra greičiausi buriniai laivai Lietuvoje. Per iš viso įvykusius 6 plaukimus (vienas vėliau buvo anuliuotas) "greitukams" mus pavyko aplenkti vos vieną kartą per abu laivus, arba santykiu 1:12; dėl teisybės bet ne dėl tiesos pridursim, kad tą plaukimą plaukėme su nutrūkusiais spinakerio falu ir groto šotu... Ta proga ir perduodame jiems nuoširdžiausius linkėjimus!