2009 m. birželio 7 d.

Neringa FM patirtis




Šį savaitgalį 'baraka' buriavimo komanda pasiekė savotišką rekordą - įgulos nariai sugebėjo dalyvauti net dviejose regatose vienu metu. Ir jei viena tik prasidėjo (Baltic Open Regatta '09, s/y "Ananda"), tai kita jau baigės - jachta kartu su įgula užėmė garbingą III vietą naujoje Neringa FM regatoje, pralaimėję "Mariaus-BMW" ir "Nidos" įguloms. "Marius" yra kol kas pagrindinis konkurentas LKR Taurėj, o "Nida" - kituose planuose...
Reikia pastebėti, kad šįkart varžybose dalyvavo gana neįprasta įgula - nauji vairininkas bei kapitonas, taip pat nauja jūreivė, o ir oras nelepino: šeštadienį vėją teko tiesiogine prasme gaudyti, o sekmadienį jo buvo "per akis", pavėjiniais kursais net papildomų burių niekas nekėlė.
Pagarba įgulai, kuri sugebėjo pasiekti tikrai gerą rezultatą - LKR Taurėj "Mariui" pralošta tik viena vieta, nors prieš varžybas ir penkta-šešta vieta buvo prognozuojamos kaip neblogos. Bet kokiu atveju III vieta - prizinė, ir verta pagarbos tiek kapitonui, tiek įgulai, ypač kai žinom, kad vienas be kito irgi nieko neverti.
Linkėjimai iš Rojos!