2012 m. liepos 24 d.

Mintys raštu

Kažkaip paskutiniu metu pradėjo trūkti originalių įrašų - žinia, vasara - ne rašliavos metas, o burliavos buriavimo, bet visgi... Žinoma, niekas iš autorių neatima teisės reikšti savo mintis kaip tinkamiems, bet ta pačia proga - savotiškos mintys ir čia.


Piranija.eu - blogai tai ar gerai, bet pavirto į PaPa.eu :-) Taip sakant, prarandame gan įdomų ir talentingą autorių iš rašančių gretų (ko nepasakysi, tiesa, apie buriuojančių gretas - ten jis yra; ir iš aktyviai ir gerai fotografuojančių - irgi neprarandame). Buvo smalsu ir įdomu paskaitinėti pastebėjimus ir aprašymus tų vietų, kur pats nesi buvęs. Laukiame sugrįžtant.

Ant bangos - irgi virsmas, pavirto į Penkis Vėjus. Gera, graži ir patogi iniciatyva. Bet vėlgi - skaityt jau nebėr ką... Tiesa, dar žadėjo rekviem tinklaraščiams. Laukiam.

Vėjo Pamušalai - vėjų iškedenti... Laukiam, kas mūsų laukia 2013 metais, turbūt, daugiau tikėtis neverta, o norėtųsi.

Marių burės - po truputį, bet jau seniai mirštantis puslapis. Jį gaivina tik komentarai, kurie (pagaliau!) tapo civilizuoti - su registravimo funkcija. Gaila bus, jei prasidėjusį progresą paskandins idėjų stoka.

LKRT puslapis - nurimo po paskutinės vykusios regatos, net jos rezultatų nepaskelbus. Gal atsigaus prieš ateinančią?..

Ką dar gero būtų galima paskaityt, laiko turint?..